ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα.

Η εταιρεία ATTEND εισάγει αναλώσίμα που αφορούν ιδιώτες και επαγγελματίες εστίασης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 5.000 προιόντα στον τομέα των αναλωσίμων όπως είδη οικιακής χρήσης και προϊόντα υγιεινής για κουζίνες, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Απευθυνόμαστε τοσο σε επαγγελματίες όσο και σε οικιακούς χρήστες . Μπορούμε να δώσουμε χρώμα, ποιοτικό προιόν και ύφος τόσο σε ένα παιδικό πάρτυ γενεθλίων σε σπίτι όσο και σε μία δεξίωση που πραγματοποιείται σε 5-άστερο ξενοδοχείο. Στην οικιακή χρήση μπορείτε να βρείτε για παράδειγμα, χαρτοπετσέτες και κεριά, αλλά και ιδέες για διακόσμηση.

Για επαγγελματίες προσφέρουμε προσανατολισμένη καθοδήγηση όσον αφορά τα ξενοδοχεία, κυλικεία, αρτοποιεία, εστιατόρια, μπαρ, σνακ και χώρους εστίασης. Με μια μεγάλη ποικιλία από χαρτοπετσέτες, κεριά και αξεσουάρ του φαγητού και ποτού, θα βρείτε επιπλέον είδη για την υγιεινή, όπως είδη ένδυσης και υπόδησης ή γάντια μιας χρήσης, το οποίο αντιστοιχεί στην έννοια του HACCP στον τομέα της επαγγελματικής κουζίνας.  

Επικοινωνία

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Στοιχεία

 

Βασ. Παύλου 85 , Τ.Κ. 16673, Βούλα Τηλ.: 2102588944
Email: info@attend.gr

ISO 14001 is the norm which sets out the criteria for the development, introduction, monitoring and further development of environmental management systems.

The Forest Stewardship Council Germany (FSC®) has set itself the goal of managing the world’s forests in an environmentally

appropriate, socially compatible and sustainable manner.

The European norm for compostable materials is DIN EN 13432 (seedling).

©2018 by ATTEND Single Member P. C. 

0